AVRIL LAVIGNE HUNGARY : Your No.1 source about Avril ☆ avril-lavigne.hu

Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne 1984. szeptember 27-én született Belleville-ben (Ontario, Kanada). Gyerekkora óta énekesnőnek készült. Első albuma, a világsikerű Let Go 2002-ben jelent meg. Második lemeze az Under My Skin (2004), amit a poposabb The Best Damn Thing (2007) követett, majd a líraibb Goodbye Lullaby (2009), és a vegyes fogadtatásra lelő Avril Lavigne (2013) album jelent meg. Sikerének titka, hogy hiteles, hisz maga írja a dalokat, és mint zeneszerző is közreműködik. Jelenleg hatodik stúdió albumán dolgozik. Sokoldalú: a zenei karrier mellett saját divatmárkáját, az Abbey Dawn-t fejleszti, emellett színészi ambíciói is vannak.
Alapítványával a fogyatékkal élő, ill. súlyos betegséggel küzdő gyermekeket támogatja., emellett a Lyme-kór felismerésére és súlyosságára igyekszik felhívni a figyelmet, mivel maga is átesett ezen a betegségen.

ALAPADATOK AZ ÉNEKESNŐRŐL

AVRIL LAVIGNE TELJES ÉLETRAJZA

 

 
Facebook

Ha szereted Avrilt és tetszik az oldalunk, feliratkozhatsz frissítéseinkre az ÚJ facebook oldalunkra is! ;)

 

 

 
Projects

A sokoldalú énekesnő a lemezek megjelentetése mellett az élet számos területén is helytáll. Ismerd meg legutóbbi együttműködéseit, saját márkáit és nevével fémjelzett munkáit! 2017. pedig egy izgalmas év lesz Avril Lavigne elmondása szerint :)

AL6 Album
Az első kislemez már kiadásra került, minden bizonnyal a 6. album 2018. októberében fog megjelenni.
6. Album - 1. kislemez
Szeptember 19-én debütált az első dal Avril hamarosan megjelenő albumáról. A talán eddigi legszemélyesebb dala a "Head Above Water", melyet betegsége alatt írt...

ONE OK ROCK ft. Avril lavigne: LISTEN

2017.01.11-én jelent meg az ONE OK ROCK japán együttes AMBITIONS című albuma. Ezen az albumon hallható az együttes Avril Lavigneval énekelt közös daluk, a "LISTEN". [Dalszöveg]

The Avril lavigne foundation

Alapítási év: 2010
Avril létrehozott egy saját jótékonysági alapítványt a súlyos betegséggel ill. fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok támogatására.  [Hivatalos weboldal]
Abbey dawn
2008. júliusában Avril megvalósította az egyik nagy álmát, és saját tervezésű ruhákat, cipőket, kiegészítőket dobott piacra. Az új divat márkáját gyerekkori beceneve alapján nevezte el: Abbey Dawn. Kis szünet után most újra kaphatók a termékei a webáruházban. Péntekenként pedig Fan Fridayt tart a hivatalos Abbey Dawn Twitter oldalán.  [Több infó] [AbbeyDawn.com] [Vélemények]
CHARMING - szinkronhang
Avril Lavigne a kanadai-amerikai CHARMING  című 3D animációs zenés vígjátékban Hófehérkének adja a szinkronhangját. A film betétdalához is ő énekel Ashley Tisdale-lel és Demi Lovatóval, ami a "Trophy Boy" címet viseli. A filmet az ImDb szerint 2017. augusztus 04-én mutatják be először. Írta és rendezte Ross Venokur.

 
navigation
Event calendar
Creativity
Rewievs
Magazinunk

 
Chat

Szabályok:
- ne itt hirdess
- ne beszélj csúnyán
- ne írj a nevünkben!
3-an vagyunk szerkesztők!

 

 
Music/video

KIEMELT HÍREK, INTERJÚ
 

TELJES INTERJÚFORDÍTÁS
"Visszatérek a gyökerekhez egy kicsit"


KIEMELT ZENEI VIDEÓ
 

One Ok Rock - Listen ft. Avril Lavigne
DALSZÖVEG

 
Official Websites


Snapchat
: AvrilLavigne

 
Affiliates

5 szabad hely
Apply? / Te is?
Szabályzat

~ top stars
HIM  The Saturdays Emo & Scene world Avril-land

 
LAVIGNE.GP
Téma:
Avril Lavigne
URL:

 
avril-lavigne.hu - a domain-
ért köszönet Szandínak! <3
//lavigne.gportal.hu
ALH alapítás:
2006.07
Költözés/Nyitás:
2009.08.15
Főszerkesztők:
Kiwy, Candy
Társszerkesztők:
Abbey
Design:
Kiwy, Candy
Tutorial:
Linda
Szolgáltató:
gportal, photobucket [×][×]
Galléria:
Hamarosan...
Kapcsolat:
[x]

RSS feliratkozás

Link us! | Linkeld az oldalunk!

More? | Több?

Az oldalról bővebben

© LAVIGNE.GPORTAL.HU 2009-2017

 
Disclaimer

A LAVIGNE.gportal.hu Avril Lavigne-ről szóló, non-profit alapú nem hivatalos rajongói oldal. A weboldal szerkesztői nem állnak kapcsolatban az énekesnővel, kiadójával, menedzserével vagy hozzátartozóival. Az oldal mindössze az Avril Lavigne rajongókat szolgálja friss hírekkel, és a közönség szórakoztatására jött létre.
A honlap teljes tartalmát a LAVIGNE.gportal.hu kizárólgos tulajdonát képezi, ezért cikkeink részben vagy egészben történő másolása engedélyünk nélkül szigorúan TILOS!
© Minden jog fenntartva!

© LAVIGNE.GPORTAL.HU 2006-2018

 


Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírösszefoglaló
Friss bejegyzések
Friss hozzászólások
 

 

Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Közönségdíj

A LAVIGNE.gp elnyerte általatok a Gportál 2013 Év Honlapja verseny Közönségdíját! Köszönjük!:)
 

 
Online Users

online

 
News / hírek

Above

Head

Címkék: Head Above Water

A halál torkából tért vissza Avril Lavigne

A Complicated és a Sk8er Boi című világslágerek előadója, Avril Lavigne 2015-ben jelentett meg zenei anyagot. A hosszú hallgatást egy komoly betegség okozta. A dalszerző-énekesnő abban az évben jelentette be, hogy Lyme-kórral küzd, ezért visszavonul a nyilvánosságtól, de közben dolgozni fog a 6. stúdióalbumán.

- Az elmúlt néhány évet otthon töltöttem és a Lyme-kórral küzdöttem. Ezek voltak életem legrosszabb évei, hiszen fizikailag és érzelmileg is megviselt a harc. De vissza tudtam térni a zenéhez, amire nagyon büszke vagyok…Őszintén. Soha nem adtam fel, és teljesítendő feladatokat  adtam magamnak. A zene az a cél, amiért érdemes élni. A zeném gyógyított meg és az tartott életben”- fogalmazott  Avril Lavigne a rajongóinak írt levelében, amely teljes terjedelmében a hivatalos honlapján olvasható. 

A levélben Avril megköszönte rajongói türelmét és elárulta, hogy a régen várt lemezről az első dal, a Head Above Water szeptember 19-én jelenik meg.

- Ez volt a legelső dal, amit a betegágyamon írtam, mégpedig azokban a pillanatokban, amikor életemben a legjobban féltem. Elfogadtam, hogy meg fogok halni és a szervezetem feladja a harcot. Úgy éreztem, hogy megfulladok. Mintha víz alatt lettem volna, arra várva, hogy feljöhessek a felszínre levegőt venni. Könyörögtem Istenhez, hogy segítsen és engedje, hogy a fejem a víz felszíne fölé kerülhessen. Közben egyre közelebb kerültem az Úrhoz. Édesanyám átölelt. Az ő karjaiban írtam az első dalt, amit azért mutatok meg, hogy elmondjam a történetemet”- fogalmazott a levélben.

A 33 éves énekesnő azt is hozzátette, hogy készen áll arra, hogy nyíltan és őszintén beszéljen az egészségügyi problémáiról, hogy ezzel is segítse a sorstársait, akiket az alapítványán, a The Avril Lavigne Foundation-ön keresztül is támogat.

„- Újra a saját kezembe veszem az életem irányítását és végre azt csinálom, amiről tudom, hogy ez az életfeladatom: zenét írni. A dalaimon keresztül megosztom veletek a gyógyulásom történetét és a reményt. Remélem, hogy eljut hozzátok, megérint, erőt ad, felemel, inspirál és bátorít benneteket” – tette hozzá.

 

https://fulesbagoly.blog.hu/2018/09/07/a_halal_torkabol_tert_vissza_avril_lavigne

Avril levele a rajongókhoz

Fordította: Kiwy

Avril hosszas idő után a rajongói elé állt, és egy terjedelmes levélben köszönte meg, hogy mellette álltak, és hogy kitartottak mellette a rajongói. Elárulta, hogy bár jóformán kigyógyult a Lyme-kórból, azonba élete végéig vigyáznia kell magára, és részben emiatt is tartott sokáig az új album munkálatai. (gépelési hibákért bocsi)

Hello skacok. Annyira izgatott vagyok, hogy végre bemutathatom az első kielemezt az új albumról a megjelenési dátummal együtt. Öt év telt el azóta, hogy kiadtam a legutóbbi albumomat. Az elműlt néhány évben otthon töltöttem a gyógyulási időszakot, amikor is a Lyme-kór ellen küzdöttem. Ezek voltak az életem legrossazbb évei, fizikai és érzelmi csatákon mentem keresztül. Ezt a harcot csak a zene segítségével tudtam megvívni, amire nagyon büszke vagyok. Az ágyamban és a kanapén fekve írtam a dalokat és ott is vettem fel. Olyan szavak és szövegek, amelyek annyira kifejezik ezt a tapasztalatot, és amivel akkor fejeztem ki magam. Igazából... a kitűzött célok segítettek, hogy a zenével együtt tudjak meggyógyulni és életben maradni.

Köszönöm, hogy türelemesen várakoztatok, mialatt küzdöttem, és még most is harcolnom kell, életem végéig. Az első dalt, amit ki szeretnék adni a "Head Above Water" címet kapta. Ez az első dal, amit akkor írtam, amikor a betegágyban feküdtem, és az egyik legijesztőbb pillanat volt. Elfogadtam a halált, és éreztem, hogy a testem feladja a küzdelmet. Úgy éreztem, megfulladok. Mintha víz alatt lennék, és szereték a levegőre feljutni. Mintha egy folyóban lévő örvény húzott volna lefelé. nem tudtam lélegezni. Imádkoztam Istenhez, hogy segítsen a fejemet a víz fölött tartani. Hogy segítsen látni az élet viharában. Közelebb kerültem hozzá. Anyum mindvégig mellettem volt, az ő karjaiban írtam az első dalt, amelyben elmesélem a történetemet. Később találkoztam egy nagyszerű emberrel, Travis Clarkkal, vele zongora elé ültünk és megírtuk a dalt. Ezt elvittem egy zseninek, Stephan Morrico-nak, aki úgy kezelte a dalt, hogy tudta, mennyire fontos nekem.

Úgy döntöttem, hogy őszinte leszek, a küzdelem sokkal nyitottabbá és sebezhetőbbé tett, mint valaha voltam. Hogy őszinte legyek, egy részem nem szeretne beszélni a betegségről, de szeretném, ha az emberek tudnák, miken mentem keresztül, és ezáltal segíthessek másokon. Mivel magam is átestem a Lyme-kóron, ezért szeretném felhívni a figyelmet a betegség súlyosságára. Egyetln kullancscsíés is veszélyes lehet. Az emberek nagy része nem is tudja, hogy ezt azonnal kezelni kell. GYakran félrediagnosztizálják őket, mert nem ismerik fel, hogy Lyme-kórról van szó. Sokszor pedig, ha diagnosztizálják őket, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a kezelést.

Az alapítványommal mindent megteszünk, hogy megelőzési erőforrásokat osszunk meg a Lyme-kórral kapcsolatban, illetve szeretnénk kapcsolatba lépni Lyme-specialistákkal. hamarosan megállapodunk egy tudományos csapattal, akik a Lyme-kór kutatását végzik, hogy felgyorsuljanak az ismereteik a betegséggel kapcsolatban.
Visszakaptam az életemet a saját kezembe, és megteszek, amit tudok, hogy másoknak segíthessek. Zenét készítek, és a gyógymódomat megosztom a zenén keresztül. Kívánom, hogy mindez erőt adjon, ösztönözzön és bátorítson. Többet szeretnék, azért, hogy visszatérhessek a színpadta, gitározni és turnézni. Körbeutazni a világot, és az összes rajongót látni. Ezért mindent megteszek, azonban még mindig vigyáznom kell az egészségemre, és meg kell tartanom az egyensúlyt, ezért legyetek türelmesek. Ez az album nekem egy győztes pillanat, mert fel tudtam állni. nagyon büszke vagyok, és hálás vagyok azoknak, akik türelemsen és szeretettel vártak.
Jelenleg nagyon erős, diadalmas, erőteljes és igaz történetem van számotokra az lelmúlt néhány év tapasztalatai alapján. Az első kislemez a "Head Above Water" címet kaptam, és szeptember 19-én jelenik meg. nagyon izgatott vagyok, hogy új zenével térhetek vissza. Kezdjük hát! Új korszak!

Sok szeretettel,

Egyre közelebb a kislemez megjelenése

Nagyjából 1 hét múlva megjelenhet az új kislemez, és a hozzá készült videoklip. Pontos dátum még nincs, mert a klip utólagos szerkesztési munkálatai zajlanak jelenleg is. Közben a zenekari próbák is elkezdődtek, ami azt mutatja, hogy minél előbb szeretne egy turnét is Avril.
 

Jön az új kislemez és videoklip

Augusztus végén leforgatták a várva várt első kislemezhez készülő videoklipet. Az ASCAP oldala szerint a szám címe:

“Head Above Water”

A dalt Avril írta, Travis Clark (We The Kings) és Stephan Moccio közreműködésével. A pletykák szerint  szeptember 19-én jelenik meg, de kiderült, hogy ez a dátum hamis, de az új single még ebben a hónapban debütálhat..

 

Izgi dolgok jönnek...

Avril ígérete szerint "Izgalmas dolgok jönnek"
Szerintem egy új fotózásra gondolt Avril (és remélem, hogy az első kislemezhez készül) - Kiwy

 

Avril Lavigne (@avrillavigne) által megosztott bejegyzés,

OKtóberben jelenhet meg az új album?

2018 július 9-én készítették a fotókat az új albumhoz. A képek szerkesztése és válogatása kb. 1 hónap is lehet.
Avril - egyesek szerint - még mindig a stúdióban dolgozik, már többször jelezte, hogy az "utolsó fázisban" vannak, azonba ez hónapokig húzódott.
Az énekesnőnek mostanában feltűnően sok szabadideje van, amikor bulizik, vagy kiruccan ide-oda, így joggal feltételezhetjük, hogy már tényleg csak az utolsó simítások vannak hátra. Ha minden jól megy, és zöld utat kap az albummegjelenés, akár már idén októberben kiadhatják - előtte azonban átlagosan három héttel szokták megjelentetni a kislemezt. Legjobb esetben, leghamarabb, jelen állások szerint azonban az októberi időpont tűnik megfelelőnek - azonban megerősített (és általánosságban az album felől) információ még nincs a megjenenésre vonatkozóan.
Remélhetőleg Avril is átérzi, hogy a sok ígérgetés után már nem halogathatja tovább az új korong megjelentetését.

Címkék: 6 album AL6

Új paparazzi

Avril minden szabadidejét új pasijának szenteli.

Már nem tud jól gödeszkázni Avril Lavigne

Az alábbi video tegnapelőtt készült. Avril büszkén mutatja meg, hogy még mindig szeret gördeszkázni, de már nem olyan rutinos, mint régen. Aranyos, hogy kissé amatőr módon próbálja meg az irányt megváltoztatni.
Vajon a gördeszkának is lesz jelentősége az új albumnál? :)

 

Avril_SnapChat (@avril_snapchat) által megosztott bejegyzés,

 

 


© 2006-2018 LAVIGNE.gp  avril-lavigne.hu |  AVRIL LAVIGNE HUNGARY
 

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!