AVRIL LAVIGNE HUNGARY : Your No.1 source about Avril ☆ avril-lavigne.hu

Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne 1984. szeptember 27-én született Belleville-ben (Ontario, Kanada). Gyerekkora óta énekesnőnek készült. Első albuma, a világsikerű Let Go 2002-ben jelent meg. Második lemeze az Under My Skin (2004), amit a poposabb The Best Damn Thing (2007) követett, majd a líraibb Goodbye Lullaby (2009), és a vegyes fogadtatásra lelő Avril Lavigne (2013) album jelent meg. Sikerének titka, hogy hiteles, hisz maga írja a dalokat, és mint zeneszerző is közreműködik. Jelenleg hatodik stúdió albumán dolgozik. Sokoldalú: a zenei karrier mellett saját divatmárkáját, az Abbey Dawn-t fejleszti, emellett színészi ambíciói is vannak.
Alapítványával a fogyatékkal élő, ill. súlyos betegséggel küzdő gyermekeket támogatja., emellett a Lyme-kór felismerésére és súlyosságára igyekszik felhívni a figyelmet, mivel maga is átesett ezen a betegségen.

ALAPADATOK AZ ÉNEKESNŐRŐL

AVRIL LAVIGNE TELJES ÉLETRAJZA

 

 
Facebook

Ha szereted Avrilt és tetszik az oldalunk, feliratkozhatsz frissítéseinkre az ÚJ facebook oldalunkra is! ;)

 

 

 
Projects

A sokoldalú énekesnő a lemezek megjelentetése mellett az élet számos területén is helytáll. Ismerd meg legutóbbi együttműködéseit, saját márkáit és nevével fémjelzett munkáit! 2017. pedig egy izgalmas év lesz Avril Lavigne elmondása szerint :)

AL6 Album
Avril már egy ideje az új dalokon dolgozik a stúdióban, a hamarosan megjelenő 6. nagylemezéhez. Az énekesnő 2016. decemberben hivatalosan bejelentette, hogy 2017-ben fog megjelenni az album.
6. Album - 1. kislemez
Avril hamarosan kiadatja az újonnan megjelenő hatodik albumához az első kislemezét, amin már csak az utolsó simításokat végzi. "Warrior" és a "Crush" hastagekkel utal a dalra.

ONE OK ROCK ft. Avril lavigne: LISTEN

2017.01.11-én jelent meg az ONE OK ROCK japán együttes AMBITIONS című albuma. Ezen az albumon hallható az együttes Avril Lavigneval énekelt közös daluk, a "LISTEN". [Dalszöveg]

The Avril lavigne foundation

Alapítási év: 2010
Avril létrehozott egy saját jótékonysági alapítványt a súlyos betegséggel ill. fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok támogatására.  [Hivatalos weboldal]
Abbey dawn
2008. júliusában Avril megvalósította az egyik nagy álmát, és saját tervezésű ruhákat, cipőket, kiegészítőket dobott piacra. Az új divat márkáját gyerekkori beceneve alapján nevezte el: Abbey Dawn. Kis szünet után most újra kaphatók a termékei a webáruházban. Péntekenként pedig Fan Fridayt tart a hivatalos Abbey Dawn Twitter oldalán.  [Több infó] [AbbeyDawn.com] [Vélemények]
CHARMING - szinkronhang
Avril Lavigne a kanadai-amerikai CHARMING  című 3D animációs zenés vígjátékban Hófehérkének adja a szinkronhangját. A film betétdalához is ő énekel Ashley Tisdale-lel és Demi Lovatóval, ami a "Trophy Boy" címet viseli. A filmet az ImDb szerint 2017. augusztus 04-én mutatják be először. Írta és rendezte Ross Venokur.

 
navigation
Event calendar
Creativity
Rewievs
Magazinunk

 
Chat

Szabályok:
- ne itt hirdess
- ne beszélj csúnyán
- ne írj a nevünkben!
3-an vagyunk szerkesztők!

 

 
Music/video

KIEMELT HÍREK, INTERJÚ
 

TELJES INTERJÚFORDÍTÁS
"Visszatérek a gyökerekhez egy kicsit"


KIEMELT ZENEI VIDEÓ
 

One Ok Rock - Listen ft. Avril Lavigne
DALSZÖVEG

 
Official Websites


Snapchat
: AvrilLavigne

 
Affiliates

5 szabad hely
Apply? / Te is?
Szabályzat

~ top stars
HIM  The Saturdays Emo & Scene world Avril-land

 
LAVIGNE.GP
Téma:
Avril Lavigne
URL:

 
avril-lavigne.hu - a domain-
ért köszönet Szandínak! <3
http://lavigne.gportal.hu
ALH alapítás:
2006.07
Költözés/Nyitás:
2009.08.15
Főszerkesztők:
Kiwy, Candy
Társszerkesztők:
Abbey
Design:
Kiwy, Candy
Tutorial:
Linda
Szolgáltató:
gportal, photobucket [×][×]
Galléria:
Hamarosan...
Kapcsolat:
[x]

RSS feliratkozás

Link us! | Linkeld az oldalunk!

More? | Több?

Az oldalról bővebben

© LAVIGNE.GPORTAL.HU 2009-2017

 
Disclaimer

A LAVIGNE.gportal.hu Avril Lavigne-ről szóló, non-profit alapú nem hivatalos rajongói oldal. A weboldal szerkesztői nem állnak kapcsolatban az énekesnővel, kiadójával, menedzserével vagy hozzátartozóival. Az oldal mindössze az Avril Lavigne rajongókat szolgálja friss hírekkel, és a közönség szórakoztatására jött létre.
A honlap teljes tartalmát a LAVIGNE.gportal.hu kizárólgos tulajdonát képezi, ezért cikkeink részben vagy egészben történő másolása engedélyünk nélkül szigorúan TILOS!
© Minden jog fenntartva!

© LAVIGNE.GPORTAL.HU 2006-2018

 


Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírösszefoglaló
Friss bejegyzések
2018.02.22. 17:03
2018.02.20. 17:49
2018.02.19. 11:12
2018.02.17. 22:56
2018.02.17. 21:52
2018.02.15. 11:19
2018.02.12. 12:56
2018.02.04. 07:29
2018.02.02. 17:54
2018.02.01. 20:09
2018.02.01. 16:30
2018.01.31. 17:15
2018.01.25. 17:28
2018.01.21. 06:29
2018.01.18. 21:30
Friss hozzászólások
 

 

Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Közönségdíj

A LAVIGNE.gp elnyerte általatok a Gportál 2013 Év Honlapja verseny Közönségdíját! Köszönjük!:)
 

 
Online Users

online

 
News / hírek

AVRIL INTERJÚ

2009.09.19. 13:05, Kiwy

Múlt héten készítettek egy interjút Avrillal, akkor még híre sem volt a válásnak. A kérdést Deryckkel kapcsolatban tették fel, erre válaszolt Av.
(A fordítás saját, tilos ellopni!)


Q: We're going to be launching Sum 41 Bandaids in the very near future! What can you tell us about the new material Deryck's been writing for the band? Has he written any songs for you?!?


A: Deryck and i have never written together but from what i have heard of the new Sum stuff it is great as usual. Deryck is beyond talented. Like i said, he is a sick producer, a great mixer, an amazing songwriter and a very good live performer- extremely creative and crazy talented. Very impressive.

**********************

K: Mi készülődik a Sum 41 háza táján a közeljövőben? Mit tudsz mondani az új anyagokról, amiket Deryck írt a bandának? Vagy neked is írt dalokat?

A: Deryck és én soha nem írtunk együtt dalokat, amit tudok, hogy egy nagy durranás anyaggal készünek. Deryck nayon tehetséges. Mint már mondtam, őú egy igazán jó producer, nagyszerű keverő, és csodálatos dalszerző és egy igazán nagyon jó előadó - nagyon tehetséges, kreatív és szokatlan. Nagyon lenyűgöző.

 

A VÁLÁSRÓL

2009.09.19. 12:58, Kiwy

Evan Taubenfeld nyilatkozata Avrilék válásáról (Twitteren):
"Watching this horrific breakup scene makes me remember how much loving someone can hurt you. But, I also remember that it can be nice too."

 

MAGAZINE SCANS

2009.09.18. 20:28, Kiwy

Az őszi Zink magazin címlapján Avril szerepel, de most huzzájutottunk a magazin cikkjeihez! A scanekért katt a képekre!

AVRIL HIVATALOSAN IS VÁLIK!!

2009.09.18. 15:29, Kiwy

Hónapok óta megy a találgatás, hogy vajon 3 év után elvának-e Avrilék. Avril és Deryck hivatalos Myscace oldalukon üzenetet írtak, hogy elválnak, de barátok maradnak!

"Deryck and I have been together for 6 and a half years. We have been friends since I was 17, started dating when I was 19, and married when I was 21. I am grateful for our time together, and I am grateful and blessed for our remaining friendship. I admire Deryck and have a great amount of respect for him. He is the most amazing person I know and I love him with all my heart. Deryck and I are separating and moving forward on a positive note.

Thank you to all my family, friends and fans for all your support.

Avril"

Deryck és Én 6 és fél évig voltunk együtt. 17 voltam, amikor megismertem, 19, amikor a barátnője lettem, és 21, amikor összeházasodtunk. Hálás vagyok a boldog időkért, és örülök, hogy a barátságunk megmaradt. Csodálom Derycket, és és nagyon tisztelem őt. Ő a legcsodálatosabb ember, akit valaha is ismertem, és teljes szívből szeretem őt. Deryck és Én elválunk, az utunk külön megy tovább.

Köszönöm az egész család, a barátok, a rajongók támogatását,
Avril

*****************************

"The past 6 and a half years have been the most amazing years of my life. It's sad it has come to an end but Avril and I are still family and moving forward in the most positive way possible. Our decision to part ways is amicable and she holds a special place in my heart and forever will be a great and amazing friend.

Thanks to all our family, friends and fans for all the support.

Deryck"


Az elmúlt 6 év volt a leggyönyörűbb az életemben.
Szomorú, hogy ennek vége, de Avril és Én mindig egy család maradunk, és ez a helyes út. Ő jó döntésnek bizonyult, és örökre a szívemben van a helye - most már mint csodálatos barát.

Köszönöm az egész családtól, a barátoktól és a rajongóktól a támogatást - most nagy szükségem van rá.
Deryck

 

Velvet cikke

2009.09.17. 10:49, Kiwy

Most találtam egy cikket a Velvet-ről, ezt most be is másolom:

Avril Lavigne kirúgta férjét

A 24 éves énekesnő megkérte férjét, hogy költözzön ki közös otthonukból, írja a FemaleFirst. Avril Lavigne és Deryck Whibley három éve voltak házasok, azonban az énekesnő elhatározta, véget vet kapcsolatuknak, és a napokban a válókeresetet is be fogja adni. Ennek azonban férje nem örül különösebben, az ismerősök szerint teljesen le van törve, és nagyon szeretné, ha rendbe tudnák hozni kapcsolatukat. Lavigne mindenesetre látni sem akarja férjét, és inkább új albumán dolgozik.

Egyébként a magyar sajtóban megjelent cikkeket olvashatjátok az oldalon a Megjelent cikkek rész alatt!

ÚJ IDŐPONT

2009.09.17. 09:22, Kiwy

Avrilt néhány szerencsés megkérdezhette a hétfői New York-i Fashion Show after partyján, mikor kerül a boltokba az új albuma. Az első kislemez január végén, az album pedig márciusban!
Mindennek az az oka, hogy Av szeretne még pár dalt írni az albumra, és szeretné még egy kicsit tökéletesíteni. Elárulta, hogy a kedvence a "Gone", amit Evannel közösen írtak.
Elkottyantotta, hogy az új album címe (valószínűleg) Shining Star lesz.

Ez a "Gone" nagyon jó dal lehet, mert Evannek is ez a kedvence. De hogy Shining Star legyen az új album neve? A Honesty in Control jobban hangzik.... MIndenesetre az összegyűjtött infok az albumról megjelenés előtt: katt

 

 

INTERJÚVIDEO EVANNEL

2009.09.17. 09:19, Kiwy

Top Ten Most Awaited Shows in Brazil

2009.09.17. 09:14, Kiwy

A Brazil Caras Magazine összeállította  top 10 show-t. Avril a 8. lett!

1ª Beyoncé
2ª Pussycat Dolls
3ª Black Eyed Peas
4ª Shakira
5ª Lady Gaga
6ª Britney Spears
7ª Linkin Park
8ª Avril Lavigne
9ª Backstreet Boys
10ª Rihanna

BETSEY JOHNSON FASHION SHOW

2009.09.16. 17:59, Kiwy

Tegnap Avril Betsey Johnson tervező New York-i Plaza Hotelben tartott bemutatójára sietett. Képekért katt:

NEW LAYOUT

2009.09.16. 17:39, Kiwy

ÚJ külsőt kapott az oldal abból az apropóból, hogy egy hónappal ezelőtt kezdtük el a fejlesztését! A képek a hétfői Abbey Dawn bemutatón készültek.

 

 


© 2006-2018 LAVIGNE.gp  avril-lavigne.hu |  AVRIL LAVIGNE HUNGARY
 

 

 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend