AVRIL LAVIGNE HUNGARY : Your No.1 source about Avril ☆ avril-lavigne.hu

Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne 1984. szeptember 27-én született Belleville-ben (Ontario, Kanada). Gyerekkora óta énekesnőnek készült. Első albuma, a világsikerű Let Go 2002-ben jelent meg. Második lemeze az Under My Skin (2004), amit a poposabb The Best Damn Thing (2007) követett, majd a líraibb Goodbye Lullaby (2009), és a vegyes fogadtatásra lelő Avril Lavigne (2013) album jelent meg. Sikerének titka, hogy hiteles, hisz maga írja a dalokat, és mint zeneszerző is közreműködik. Jelenleg hatodik stúdió albumán dolgozik. Sokoldalú: a zenei karrier mellett saját divatmárkáját, az Abbey Dawn-t fejleszti, emellett színészi ambíciói is vannak.
Alapítványával a fogyatékkal élő, ill. súlyos betegséggel küzdő gyermekeket támogatja., emellett a Lyme-kór felismerésére és súlyosságára igyekszik felhívni a figyelmet, mivel maga is átesett ezen a betegségen.

ALAPADATOK AZ ÉNEKESNŐRŐL

AVRIL LAVIGNE TELJES ÉLETRAJZA

 

 
Facebook

Ha szereted Avrilt és tetszik az oldalunk, feliratkozhatsz frissítéseinkre az ÚJ facebook oldalunkra is! ;)

 

 

 
Projects

A sokoldalú énekesnő a lemezek megjelentetése mellett az élet számos területén is helytáll. Ismerd meg legutóbbi együttműködéseit, saját márkáit és nevével fémjelzett munkáit! 2017. pedig egy izgalmas év lesz Avril Lavigne elmondása szerint :)

AL6 Album
Avril már egy ideje az új dalokon dolgozik a stúdióban, a hamarosan megjelenő 6. nagylemezéhez. Az énekesnő 2016. decemberben hivatalosan bejelentette, hogy 2017-ben fog megjelenni az album.
6. Album - 1. kislemez
Avril hamarosan kiadatja az újonnan megjelenő hatodik albumához az első kislemezét, amin már csak az utolsó simításokat végzi. "Warrior" és a "Crush" hastagekkel utal a dalra.

ONE OK ROCK ft. Avril lavigne: LISTEN

2017.01.11-én jelent meg az ONE OK ROCK japán együttes AMBITIONS című albuma. Ezen az albumon hallható az együttes Avril Lavigneval énekelt közös daluk, a "LISTEN". [Dalszöveg]

The Avril lavigne foundation

Alapítási év: 2010
Avril létrehozott egy saját jótékonysági alapítványt a súlyos betegséggel ill. fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok támogatására.  [Hivatalos weboldal]
Abbey dawn
2008. júliusában Avril megvalósította az egyik nagy álmát, és saját tervezésű ruhákat, cipőket, kiegészítőket dobott piacra. Az új divat márkáját gyerekkori beceneve alapján nevezte el: Abbey Dawn. Kis szünet után most újra kaphatók a termékei a webáruházban. Péntekenként pedig Fan Fridayt tart a hivatalos Abbey Dawn Twitter oldalán.  [Több infó] [AbbeyDawn.com] [Vélemények]
CHARMING - szinkronhang
Avril Lavigne a kanadai-amerikai CHARMING  című 3D animációs zenés vígjátékban Hófehérkének adja a szinkronhangját. A film betétdalához is ő énekel Ashley Tisdale-lel és Demi Lovatóval, ami a "Trophy Boy" címet viseli. A filmet az ImDb szerint 2017. augusztus 04-én mutatják be először. Írta és rendezte Ross Venokur.

 
navigation
Event calendar
Creativity
Rewievs
Magazinunk

 
Chat

Szabályok:
- ne itt hirdess
- ne beszélj csúnyán
- ne írj a nevünkben!
3-an vagyunk szerkesztők!

 

 
Music/video

KIEMELT HÍREK, INTERJÚ
 

TELJES INTERJÚFORDÍTÁS
"Visszatérek a gyökerekhez egy kicsit"


KIEMELT ZENEI VIDEÓ
 

One Ok Rock - Listen ft. Avril Lavigne
DALSZÖVEG

 
Official Websites


Snapchat
: AvrilLavigne

 
Affiliates

5 szabad hely
Apply? / Te is?
Szabályzat

~ top stars
HIM  The Saturdays Emo & Scene world Avril-land

 
LAVIGNE.GP
Téma:
Avril Lavigne
URL:

 
avril-lavigne.hu - a domain-
ért köszönet Szandínak! <3
//lavigne.gportal.hu
ALH alapítás:
2006.07
Költözés/Nyitás:
2009.08.15
Főszerkesztők:
Kiwy, Candy
Társszerkesztők:
Abbey
Design:
Kiwy, Candy
Tutorial:
Linda
Szolgáltató:
gportal, photobucket [×][×]
Galléria:
Hamarosan...
Kapcsolat:
[x]

RSS feliratkozás

Link us! | Linkeld az oldalunk!

More? | Több?

Az oldalról bővebben

© LAVIGNE.GPORTAL.HU 2009-2017

 
Disclaimer

A LAVIGNE.gportal.hu Avril Lavigne-ről szóló, non-profit alapú nem hivatalos rajongói oldal. A weboldal szerkesztői nem állnak kapcsolatban az énekesnővel, kiadójával, menedzserével vagy hozzátartozóival. Az oldal mindössze az Avril Lavigne rajongókat szolgálja friss hírekkel, és a közönség szórakoztatására jött létre.
A honlap teljes tartalmát a LAVIGNE.gportal.hu kizárólgos tulajdonát képezi, ezért cikkeink részben vagy egészben történő másolása engedélyünk nélkül szigorúan TILOS!
© Minden jog fenntartva!

© LAVIGNE.GPORTAL.HU 2006-2018

 


Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírösszefoglaló
Friss bejegyzések
Friss hozzászólások
 

 

Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Közönségdíj

A LAVIGNE.gp elnyerte általatok a Gportál 2013 Év Honlapja verseny Közönségdíját! Köszönjük!:)
 

 
Online Users

online

 
News / hírek

Kiwy bejelentése

Sziasztok!

Bejelentéssel készülök -nevezzük így(?), vagy is inkább megosztom veletek egy dilemmámat.
        Az oldal szerkesztéséhez egyre kevesebb affinitást érzek - Avril régóta dolgozik új albumán, előrelépés pedig nincs. Ez ismerős helyzet, a Goodbye Lullaby-nál már eljátszotta ezt egyszer, szörnyű volt úgy oldalt szerkeszteni, hogy folyton figyeltem a frisseket, és rengeteg idő, sok-sok hónap telt úgy el, hogy semmi biztos nem volt. Állítólag voltak problémák akkoriban a kiadóval, újra kellett írni pár dalt, lehet, hogy most is ez a helyzet, de már másodszorra egyre kényelmetlenebb nekem ez a helyzet:
Avril több közel egy éve csigázza a rajongóit, hogy készül az új lemez. Ennél többet senki nem tud, és azt sem tudni, hol tartanak a munkálatok, mit tervez az énekesnő!
        Nekem az Abbey Dawn-os futó projectje, és a folyamatos bulizásokat látva úgy vélem, hogy az énekesnő hozzáállása az új albumhoz aggasztóan csekélyHónapok teltek már el így is, és még ki tudja, mennyi telik el, mire tényleg feldereng valami fény a hatodik lemezzel kapcsolatban. Megjelenik-e egyáltalán?
        Bevallom, nekem kínos, hogy Avril üzeneteinek megosztásával én is felcsigázom a rajongókat, akik jogosan türelmetlenek, közben legbelül úgy érzem, hogy ennek nincs értelme, mintha magamat is becsapnám, mintha én is ugyan azt a "lulabby-t" fújnám, amiben (egyre jobban) magam sem hiszek.

• A "Goodbye Lullaby" lemez 23 hónapig készült. 2006 óta szerkesztem a LAVIGNE.gp-t, ez volt a legnehezebb időszak nekem, mint rajongó számára. A folyamatos ígérgetések. A sok várakozás. Eszembe jut, hogyszor szaladtam haza megnézni, van-e hír az új albumról? MInden nap vártam, hogy bejelentik a megjelenés dátumát. Fontos volt számomra, nagyon vártam, de megértettem, hogy Avril éppen válik, nehéz neki.
De a soron következő albumnál is a mézesmadzag elhúzása következett:
• az "Avril Lavigne" lemez elkészítéséhez 21 hónap kellett! Az eredmény? Világszerte azóta (3 és fél éve jelent meg) picivel több, mint egymillió példányban fogyott. A rajongók mintha eltávolodnának a sok várakozás miatt.
Európai turnéról már évek óta csak álmodozhatunk.

Erre a hatodik albumra teszek fel mindent. Nem szeretnék újból hónapokat égően várni, feleslegesen megosztani olyan ígéreteket, hogy "hamarosan" - ahogy hashtag-gel az énekesnő gyakran.
A legfrissebb infok szerint a 6.AL-album 2017 végén jelentik meg. Ha év végéig nincs kokrét info az új lemezzel kapcsolatban, úgy érzem, felesleges tovább az oldalt szerkesztenem, és kiszállok.

Puszi,

                           Kiwy

Címkék: LAVIGNE gp
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.07.17. 14:49
Marcsi

Hja. Mire nagy sokára megjelenne az új album, Avril teherbe esik, és ezért nem fog megjelenni.

Idézet
2017.07.16. 15:46
Kiwy

Félreértés ne essék, szeretem Avrilt, és érdekel az élete, de úgy érzem, egyre megterhelőbb a várakozás. Mintha mostanában egy szellem lenne.
Az a baj, hogy túlságosan fellelkesülök, ha új hírt kapok róla. Főleg, ha egy új dal, vagy új album a téma. Ilyenkor mindent háttérbe szorítok, és csak rá koncentrálok - túlságosan is. Aztán amikor kiderül, hogy felesleges volt a várakozás és az izgalom, akkor jövök rá, hogy egy csomó dologra fordíthattam volna az időmet és az energiámat.
A dalok sokkal többet árulnak el róla, mint mondjuk a (felületes) Instagram-posztjai. Mostanában hír sincsen róla, aminek örülök annyiban, hogy most legalább nem a paparazzik üldözik, ergo normálisabb élete van az ismertségéhez képest.Tudom, nem rajta múlik, hogy mikor jelenik meg az új album, de a "hamarosan" hashtag-ek, és a hasonló felcsigázások nem korrektek a részéről, főleg, ha még nincs konkretizálva a megjelenés.
Az is benne lehet a pakliban, hogy én reagállom túl, és a kelleténél jobban várom a dalokat (és inkább lazítanom kellene).

Idézet
2017.07.16. 15:00
Snooki

Megértem a csalódottságodat. De nem hiszem, hogy Avril direkt csinál hülyét a rajongóiból vagy szivatja őket. Azt gondolom, hogy Avril egyszerűen még mindig egy naiv kislány, aki azt hiszi, ha leszerződik a 36. lemezkiadóhoz, ott majd sikerül elérnie, hogy 100%-ban az legyen, amit ő akar. De a kiadóknak mindig slágerek kellenek és bevétel, nem érdekli őket Avril romantikus elképzelései arról, hogy márpedig ő az életéről, és a küzdelmeiről akar írni. Inkább adjon ki egy újabb semmitmondó és felszínes What the hellt vagy Girlfriendet. Másrészt, többször is kiderült, hogy Avril kicsit belefáradt ebbe a "készítsünk egy újabb albumot" történetbe, pl. amikor azt mondta a BMG videóban: nem akart újabb albumot csinálni, csak úgy "megszületett", meg amikor még jól álltak a dolgok Chaddel, elhatározta, hogy visszavonul, egy ideig csak a családjának fog élni. A kérdés az, hogy kizárólag az új dalok/albumok miatt foglalkozol Avrillal, vagy egyszerűen csak érdekel az élete, a személye? (Mert amúgy, új album ide vagy oda, mégis olvasókból, látogatókból nincs hiány az oldalon évek óta, vagyis kedvelik az írásaidat, cikkeidet...)

Idézet
2017.07.14. 19:23
nikki

na akkor még inkább drukkolok hogy még az idén megjelenjen az album :))

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 


© 2006-2018 LAVIGNE.gp  avril-lavigne.hu |  AVRIL LAVIGNE HUNGARY
 

 

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!